Karina og Henriks gæstebog

kære forældre, skriv en lille hilsen i vores gæstebog.

Hjemmeside 11-10-2019

Hanne Jensen

Den bedste pasningsordning i Danmark ifølge min datter, hun roser jer hele tiden, så ville lige se jeres hjemmeside, kan godt se hvad hun mener nu :)

Hjemmeside 11-09-2019

Anders Sortkjær

Dejligt sted I driver jeres pasning, det kan klart anbefales til alle i området, fra en som havde 2 børn hos jer!

10-11-2018

Lene Andersen

Mads har et lille år tilbage hos Karina og Henrik, inden turen går videre i børnehave. Det er mit 3. Barn som bliver passet der, og det er helt vemodigt at tænke på det snart er slut.

Det har været trygt og rart at kunne aflevere mine børn hos dem, de står altid klar til at tage imod med åbne arme og godt humør. De er altid klar på en snak, og er meget fleksible over for børnenes behov.

Og så har ungerne da bare den “fedeste” legeplads, de er ikke til at slæbe hjem derfra 😜

Jeg kan helt klart anbefale stedet!

01-10-2018

Lotte

Vi sender de varmeste anbefalinger til Karina og Henrik.

Hos Karina og Henrik bliver børnene mødt med store smil og åbne arme. Der er hjemlig hyggelig og duften af hjemmebag, som gør enhver forælder misundelig fredag morgen :-)


Det betyder meget for os, at vores William trives og er glad for at være hos Karina og Henrik, som tydeligvis er omsorgsfulde og glade for deres arbejde.


Hos Karina og Henrik er der trygge og faste rammer og de har altid tid til en snak når børnene hentes.Mange hilsner fra William og hans forældre.

12-03-2014

Lene Grønvald

Vores dreng Mikkel nød to supergode år hos Henrik og Karina, og vi er så heldige, at vores lille pige Julie nu får det samme.

Hos Henrik og Karina er der en stabil hverdag i trygge og faste rammer, hvor der altid er styr på tingene. De er super
fleksible og altid indstillet på, at vi alle skal have hverdagen til at glide.

Det betyder utroligt meget, at vi hver dag kan aflevere vores pige i favnen på to engagerede og omsorgsfulde mennesker, som vil gøre alt for, at hun trives. Og så er begge
vores unger bare så glade for dem! Måske, fordi de kan mærke, at både Henrik og Karina er så oprigtigt glade for dem?

Helt sikkert Nordsfyns bedste dagpleje!

Mange hilsener fra
Mikkel og Julies forældre

16-06-2012

Lisbeth

Hej
Vi kan kun tilslutte os alle de fine ord, som er nævnt i tidligere beskeder.
Vi fik anbefaltet Henrik og Karina, da vi skulle finde et godt sted til vores datter, Theresa - Og lige fra første møde med dem og omgivelserne, var vi ikke et sekundt i tvivl, om at det var det helt rette sted.
Theresa begynder i børnehave til foråret og vi ved allerede nu, at hun er godt rustet til at klare sig, efter en god, kærlig og konsekvent hverdag, i den allerbedste dagpleje.
Henrik og Karina giver sig altid tid til at vende et par ord om dagens strabadser - alvor eller sjov - det varmer.
Skønt at aflevere/hente en glad pige hver dag.

Mange hilsner fra Theresas far og mor (Kristian og Lisbeth)

13-06-2012

Kathe Carey Madsen

Hej Karina & Henrik
Flot hjemmeside i har fået lavet. Kort og godt og nemt at overskue . Helt kanon.
Mange hilsner fra
Nislev's Private Dagpleje (otterup)
Kim & Kathe

11-06-2012

Lone Grube Hansen

Og så sparer man oven i købet penge i forhold til den kommunale dagpleje !!!

11-06-2012

Lone Grube Hansen

Vi har med Silas også nr. to barn hos Karina og Henrik. Og vi var slet ikke i tvivl om, at han skulle derud, efter at vi havde fået vores første dreng Malik passet derude. For os er det Nordfyns bedste dagpleje!
- Karina og Henrik brænder for alvor for deres arbejde, og det mærker man fra første øjeblik man møder dem.
- Vi synes det er dejligt at vores barn både har en mand og en kvinde at forholde sig til.
- Vi er meget trygge ved, at de er 2 personer om at passe børnene, så der altid opsyn med flokken, mens den anden kan tage sig af det enkelte barn, hvis der er behov for det.
- Børnene får megen varme, kærlighed, omsorg og opmærksomhed og lærer samtidig hvordan man opfører sig - især også overfor de andre børn. Karina og Henrik er utrolig dygtige til at opdrage på en kærlig, men også bestemt måde.
- Børnene lærer også rigtig meget. Bl.a. var vi meget forbavsede over, at Silas i en alder af godt 2 år pludselig stillede sig op og talte til 10, uden at vi havde øvet det med ham :o)
- Karina og Henrik tager sig gerne tid til at man kan få en snak med dem, så både de kan følge med i hvad der ellers foregår i barnets liv, men også at vi som forældre får nogle tilbagemeldinger på hvordan det er gået med barnet. Det er også dejligt, at kunne drøfte forskellige ting omkring opdragelse, søvnmønster og helbred med nogen som kender barnet rigtig godt.
- Åbningstiderne er rigtig gode for os. Det giver meget mindre stress i hverdagen, at vi først behøver at hente Silas kl. 17.00.
- Det er skønt at hente et glad barn i dagplejen, der har være ude i den friske luft, har leget, har fået læst historier, og meget mere - og som bare trives i Nordfyns bedste dagpleje :o) :o) :o)

07-06-2012

Christina Andersen

Hej !!
Vores allerbedste anbefalinger til Karina og Henrik........Vi er yderst tilfreds og det bliver hårdt at sige farvel, når Lasse starter børnehave til november......
Hos Karina og Henrik er der højt til loftet, husrum og en masse hjerterum- de elsker "deres" børn og omvendt !
Måske vi siger på gensyn......hvem ved ?!
Knus fra Lasses´mor & far.

05-06-2012

Kia Boesen

Hej vi har nu nummer to barn ude ved kaina og henrik. Vi startede pasning til vores ælste datter i 2009, og nummer to startede i 2011.. Vi er super tilfreds med deres arbejde.. Mine børn har aldrig savnet mig når de er hos dem, der sker så mange skønne ting både inde og ude hver dag så de tænker slet ikke på mor og far.. Vi er MEGET glad for dem.. Vi venter nu nummer tre barn, og den skal også begynde hos karine og henrik næste år.. De bedste anbefalinger her fra Maltes Far og mor..